Om terapin

Samtalsterapi – SERterapi
I samtalsterapin berättar du om vad du är i och jag hjälper dig att känna och få förståelse var känslorna kommer ifrån. Du får bearbeta dina känslor och du får finnas i dem. Jag följer dig i din process och tar fram de verktyg just du behöver. Verktyg som samtal, visualiseringar, symboler, drömmar, andning mm.

serterapiny
Regressionsterapi
I en mycket djup avslappning/hypnos når vi den högra hjärnhalvan där dina känslor ofta tillsammans med symboler och minnen från barndomen eller tidigare liv ligger. Detta är en väldigt kraftfull terapi metod där du själv ser och upplever vad du behöver bli medveten om i din ”nu” situation.

Efb – Energy flow breathing
Omedvetna obearbetade känslor sitter som knutor i vår kropp och med hjälp av denna kraftfulla andningsmetod löser vi upp dessa knutor och även här når vi känslor som vi trängt undan omedvetet. Efb inleds med en kroppsmeditation och därefter kommer andning och vila växelvis. Efteråt pratar vi om upplevelsen.

Par och relationsterapi
Jag hjälper er att kommunicera med varann. Med olika verktyg och övningar så hittar vi ett sätt att skapa en förståelse för varandra och vi ser er relation där den är och vad som behöver göras/förändras i den.

Bokning av tid:
Att boka tid hos mig är helt förutsättningslöst. Vi möts och du får berätta var du är i livet. Känns det bra utgår vi därifrån. Det viktigaste i terapin är att man får en bra känsla för sin terapeut. Personkemin ligger till grund för en bra terapi. Skulle det av någon anledning inte kännas bra för dig efter vårt första möte så kan jag rekommendera andra SER-terapeuter. Viktigaste för mig är att du hittar rätt terapeut så du kan få hjälp på din väg.

Vill du veta mer?
Vill du läsa mer om SER-terapin så hittar du mer ingående information i min uppsats jag skrev under utbildningen på SER-akademin 2015. Hela uppsatsen som handlar om kronisk sjukdom och SER-terapi kan du läsa här: Uppsats – serakademin 2015